BVK – BKIK Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja néven elindult a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) közös programja – jelentette be Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke és Dr. Kiss Zoltán a BKIK elnöke 2016. október 6-án, a két szervezet „Gazdaságélénkítés, vállalkozásfejlesztés és munkahelyteremtés Budapesten” című ünnepi díjátadó rendezvényén.

A kamattámogatási program keretében a BKIK önkéntes tagsággal és életképes üzleti tervvel rendelkező, 10 főnél kisebb mikrovállalkozások juthatnak hozzá a BKIK által biztosított kamattámogatáshoz, mely a BVK Budapest Mikrohitel Programjában jóváhagyott hitelekhez igényelhető.

BVK BKIK Mikrohitel

A rendkívül kedvező, akár évi 2,9 %-os kamatozású, plusz költségek nélkül kínált, 3-10 év futamidőre, kínált hitelek

  • iroda, telephely, üzlethelyiség vásárlására, építésére, átalakítására, felújításra,
  • áru- vagy anyagkészlet, gépek, berendezések, gépjármű vásárlására,
  • megrendelések, már megkötött szerződések teljesítésével kapcsolatban felmerült költségek és ráfordítások előfinanszírozására

igényelhetők.

A feltételeknek megfelelő női mikrovállalkozások, ill. a fiatal mikrovállalkozások további kamattámogatásra jogosultak, 2,4% kamat mellett juthatnak mikrohitelhez.

A hitelkérelem a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál nyújtható be. A BVK munkatársai a vállalkozás sajátosságainak megfelelő tanácsadást nyújtanak, valamint konkrét segítséget adnak a hitelprogramban való sikeres részvételhez.

Hitelkonzultációra, tanácsadásra történő bejelentkezéshez kérjük, töltse ki az űrlapot ide kattintva>>. A hitelkonzultáció és a tanácsadás díjmentes.

További információk: www.bvk.hu, www.budapestmikrohitel.hu