Közalapítványunk megújított mikrohitel stratégiájának kiemelt célja a kerületi önkormányzatokkal történő együttműködés erősítése. Ennek keretében Közalapítványunk és Újpest Önkormányzata között Együttműködési megállapodás jött létre, melynek célja, hogy az újpesti fiatal mikrovállalkozások a Budapest Mikrohitel Program finanszírozási termékeit kiemelten kedvező kamatozás mellett vehessék igénybe. A Budapest Mikrohitel Program kedvezményes kamatozású hiteleket kínál az életképes üzleti tervvel rendelkező, induló vagy már régebben működő mikrovállalkozásoknak.

A hitelek igényelhetők ingatlan vásárlásra, felújításra, beruházásra, eszközök, anyagok vagy áruk beszerzésére, képzési költségekre, vagy akár új tevékenység beindítására. Valamennyi hitel rendkívül kedvező kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-10 év futamidőre, maximum 10 mFt összegig, saját erő nélkül vehető igénybe.

Finanszírozási tanácsadóink a mikrohitelek iránt érdeklődő mikrovállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást, melynek során segítséget kapnak a legmegfelelőbb finanszírozási termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is.

Érdeklődni, valamint hitel konzultációra időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Nagy Mária ügyfélkapcsolati vezető, finanszírozási manager

+36-1/268-1800, +36-30/954-0882

mikrohitel@bvk.hu

nagy.maria@bvk.hu

(Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyféltájékoztató, a kamattámogatási program leírását az Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programjának Ügyféltájékoztatója tartalmazza, mely megtekinthető a Közalapítvány honlapján, a www.bvk.hu weboldalon.)