Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a vállalkozásunk működéséből a tudatos energiafelhasználáson. az energiahatékonyságon keresztül? Az ingyenes, interaktív workshopon Kozák Balázs környezetmérnökkel, a START2ACT projekt hazai szakértőjével a következő, vállalkozások részére hasznos energiahatékonysági témát járjuk körbe:

  • Tudatos irodai energiafogyasztás
  • Hogyan csökkentsük az irodai energiaköltségeinket a fűtés-hűtés, világítás és elektronikai eszközök esetében?
  • Az energiafogyasztás mérése és nyomon követése
  • Mire figyeljünk oda a beszerzések során?
  • Hogyan vonjuk be az alkalmazottakat?
  • Hogyan kommunikáljuk a nyilvánosság felé az energiahatékonysággal kapcsolatos eredményeinket?

 Időpont: 2017. szeptember 14. (csütörtök), 16:00 – 18:00

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12., I. emelet 107. terem (a mozgólépcsők tetejénél)

A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi linken keresztül lehetséges:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Vállalkozás/szervezet/magánszemély:*

A START2ACT projektről és az előadóról

A START2ACT Horizont 2020 projektet egy több európai uniós energiaügynökség és vállalkozásfejlesztő szervezet alkotta konzorcium valósítja meg 9 EU országban segítve a már létező és összegyűjtött jó európai uniós gyakorlatok és példák hazai terjesztését és meghonosítását a vállalkozások körében.

A személyes, helyszíni vállalati képzéseken, egyszerűsített auditokat, energiahatékonysági üzleti reggeliket, workshopok szervezése mellett a projektben egy energiahatékonysági online tudásbázis, távoktatás és egy energiahatékonysági verseny segítségével motiválják a célcsoportot, hogy az energiahatékonyság útjára lépjenek.

 width=A vállalati energiahatékonysággal magyar nyelvű információk és további részletek a START2ACT projekt weboldalán elérhetők.

Kozák Balázs a Geonardo Kft. START2ACT projekt hazai szakértője. Környezetmérnök és környezetgazdászként több energiahatékonysággal kapcsolatos nemzetközi projektben vett részt, illetve külföldön szerzett tapasztalattal felvértezve segíti a hazai vállalkozásokat a tudatosabb munkahelyi energiahasználatra.

Dr. Tóth Gergely a KÖVET Egyesület titkára, a Pannon Egyetem Georgikon karának közgazdász egyetemi docense. Több, főleg EU finanszírozású programot vezetett, tanácsadással foglalkozott a környezettudatos és társadalmilag felelős vállalati gyakorlat elterjesztése érdekében. Számos cikk, kézikönyv szerzője.