Aki partnert keres ötlete megvalósításához, ha van finanszírozásra érett projektje, ha piacra szeretne lépni jelentkezzen az NKFI Hivatal ingyenes, kétnyelvű adatbázisába! 

Kedves Érdeklődő,

örömmel értesítjük, hogy az NKFI Hivatal létrehozta az első virtuális KFI közösségi oldalát, az INNOVÁCIÓS PIACTÉR béta verzióját, amelynek  elérhetősége: http://market.nkfih.gov.hu.

A rendszerbe történő regisztrációt különösen ajánljuk, amennyiben partnereket, befektetőket, leendő ügyfeleket keres. A kétnyelvű és ingyenes Innovációs Piactér segítségével sokkal könnyebben tudja befektetésre érett termékét vagy szolgáltatását eljuttatni hozzájuk.

A KFI szféra szereplői és a projektek megvalósítását támogató partnerek megjelenésére alkalmas a nyilvános Innovációs Piactér, amwly támogatja a hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatok létrejöttét, a projektek gyakorlatban történő megvalósítását, és a nemzetközi piacra történő eljuttatását. Az Innovációs Piactéren a projektek megvalósítását a projektgazdák és a szolgáltatók közvetlen kapcsolatfelvétele segíti elő.

Kérjük Önt, hogy amennyiben tevékenységével részt kíván venni a hazai innovatív projektek sikeres megvalósításában, keresett és kínált szolgáltatásait a regisztrációt követően feltölteni szíveskedjék. Az Ön ügyfélkörének bővítését is szolgáló, leendő sikeres együttműködések érdekében kérjük, hogy az Ön által keresett szolgáltatásokat a KERESÉSI FELTÉTELEK között, a kínált szolgáltatásokat pedig a KÍNÁLATI SZEMPONTOK között szíveskedjék rögzíteni.

A szolgáltatások rögzítése mellett kérjük, hogy amennyiben befektetés- vagy piacérett KFI projekttel rendelkezik, azt a SAJÁT PROJEKTEK közé feltölteni szíveskedjék, természetesen ez esetben is a projekt megvalósításához kapcsolódó, a keresési feltételek közötti igények megjelölésével.

INNOVÁCIÓS PIACTÉR – http://market.nkfih.gov.hu/