Tisztelt Cégvezető, Képviselő!
Számít véleménye!

A mikro- kis- és középvállalkozások üzleti környezetének fejlesztésekor feltétlenül fontos, hogy a tervezett intézkedések a valós igényekre válaszoljanak. Ezért is kérjük Önt, egy értéket előállító és munkahelyeket teremtő vállalkozás vezetőjét, képviselőjét, hogy töltse ki kérdőívünket.
LINK: http://www.ebenchmark.hu/survey/index.php?sid=45871&lang=hu
A kérdőív anonim. Érzékeny adatokra – így az Ön és az Ön által képviselt cég nevére, árbevételére, egyéb bizalmas adatokra nem kérdezünk rá. Amennyiben email címét a kérdőív befejezésekor mégis megadná, a kiértékelt kutatás összefoglalóját elküldjük Önnek, illetve részvételt biztosítunk arra a vállalkozó- és vállalkozásfejlesztési zártkörű rendezvényünkre, amit kifejezetten a budapesti és Budapest környéki, a kérdőívet email címük megadásával kitöltő vállalkozók, vállalkozások képviselői számára szervezünk. A félnapos program legfontosabb tervezett témái: a kkv-k fejlődési lehetőségei, a bel- és külföldi piacszerzés, az európai uniós pályázatok, továbbá Budapest Integrált Városfejlesztési Stratégiája a kkv-k szemszögéből.
Válaszát előre is köszönjük!

Üdvözlettel,

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

www.bvk.hu | info@bvk.hu

*A Budapest Főváros Városépítési Vállalkozó Kft. megbízta a Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Kft.-t a Területfejlesztési Stratégiai Program és Operatív program kidolgozására. A stratégia elkészítéséhez és a vonatkozó előírásoknak megfelelően a Pro Regio Nonprofit Kft. meg kívánja ismerni a fővárosi vállalkozások helyzetét, fejlesztési elképzeléseit, amelynek érdekében kérdőíves felmérés készít a lehető legszélesebb vállalkozói körben. A feladat elvégzése során együttműködik Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvánnyal, amely együttműködés keretében egy kérdőív elkészült. A kérdőív, valamint a felmérés részletes bemutatása kattintás után elérhető.