„A pályázat keretein belül Budapest karácsonyi díszítésének megújításához  szeretnénk az Önök  segítségeteket kérni.  Elsősorban olyan környezetbarát és energiatakarékos  megoldásokat keresünk – ötlettől a késztermékig  –  amelyek újszerű látványelemeket tartalmaznak, közterületen biztonságosan felszerelhetők,  valamint  nem károsítják a környezetet, a fákat.

Az ötletverseny során a Főváros Smart City koncepcióval összhangban LED –es,   okos, vezérelhető  világítások  alkalmazását preferáljuk, de fontos az is, hogy a díszek könnyűek legyenek  és  környezetbarát, akár  újrahasznosított anyagokból készüljenek. Fák díszítésekor szempont kell legyen, hogy a hagyományos, füzérrel történő díszítés helyett a növényeket kevésbé károsító módon lehessen fel- és leszerelni a berendezéseket.

Tervező, kivitelező és gyártó partnereinkkel eddig is szoros együttműködésben dolgoztuk, így várjuk mind új,  mind ismert, innovatív  Vállakozások jelentkezését!

Kedves Ötletgazda, reménybeli Partnerünk!

Amit tehát most  várunk Önöktől:   Budapest  karácsonyi díszvilágításának megújítására  vonatkozó ötletek!

Bemutatásához egy vagy több fővárosi,  tetszőleges helyszín választható, de különösen a Nagykörút egységes,  új karácsonyi  díszvilágítására vonatkozó elképzelésekre vagyunk kíváncsiak.

Kérjük a kiválasztott helyszínekre látványterveket  és az elképzelések  részletes leírását küldjék meg a részünkre, melyek tartalmazzák a  díszek súlyát, méreteit, anyagát, villamos teljesítményét, a rögzítés és  a működés módját!”

Engem is érdekel a verseny!