i.e.SMART Munkacsoport ülés, 2013. október 17-18., Bécs

 

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány valamint a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola partnerként vesznek részt abban a Közép-Európai Operatív Programból támogatott projektben, amelynek célja, hogy a kreatív iparágak, zöld gazdaság és az infokommunikációs ágazat működési környezetét fejlessze, segítsen az e téren működő kis-és középvállalkozások piaci helyzetén.

A munkacsoport ülésére október 17-18-án Bécsben került sor. A kétnapos munkacsoport foglalkozásokon a leendő SMART pontokban Bcs.jpgmegvalósuló innovatív tervezésen alapuló műhelyfejlesztési feladatok kaptak szerepet i.e.SMART eszközökkel.
A SMART Pontok releváns információt adnak üzleti tervek készítéséhez és különböző jogi ügyekben segítik az eligazodást, ezen túlmenően azonban hangsúlyt helyeznek olyan készségek, attitűdök kialakítására is, mint a csapatmunka, vállalkozói szellem, kockázatvállalás, kreativitás.
A központok Közép-Európa mind a hét régiójában hamarosan felállnak – a budapesti Smart pont hivatalos megnyitója 2013 novemberében az „Európai KKV Hét” keretében történik.

Bcs