Az i.e.SMART Európai Uniós projekt következő jelentős eseményére a cseh fővárosban, Prágában kerül sor 2013. november 20-án. A „Go Global!” elnevezésű nemzetközi konferencia a bátor fiatal vállalkozók számára szól, akik céget alapítottak, és akik szeretnék, hogy külföldön is sikeresek legyenek.

A konferencia előadói olyan neves szakemberek lesznek, akik a nemzetközi üzleti életben a termékek és a szolgáltatások értékesítésében külföldön jelentős sikereket értek el.
Miért alakítható át üzleti szemlélet? Európának fel kell zárkózni a világ többi gazdaságához, különösen az innováció területén. A fiatalok a SMART régiókban képesek az ötleteket megvalósítani, de szükségük van támogatásra, mentorálásra, hogy az ötleteik életképesek, fenntarthatóak legyenek.Erről és számos érdekes kérdésről szól a nemzetközi találkozó Prágában.
Az i.e. SMART célja a kreatív iparágak, a zöld gazdaság és az infokommunikációs ágazat területén működő kis-és középvállalkozások piaci helyzetének javítása, és a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása, vállalkozói készségek és képességek fejlesztése.

A részletes program és további információ az iesmart.eu oldalon érhető el.