Innocrafts projekt – 3. Közös Interregionális szeminárium, Vilnius

 

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány részvételével kerül lebonyolításra az INTERREG IV/C program keretében a 15 európai partner együttműködésében megvalósuló INNOCRAFTS elnevezésű projekt. A következő 3. Interregionális szeminárium házigazdája a litván főváros, Vilnius volt 2013.október 2-3. között.

A projekt célja regionális és helyi politikai befolyás gyakorlása annak érdekében, hogy a művészeti vállalkozások fejlesztése egységes, európai jó gyakorlatoknak megfelelően megvalósítható legyen. A projektben végzett tevékenység hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben az ágazatban érintett vállalkozások speciális, szakmailag alátámasztott irányok mentén részesüljenek szakpolitikai, valamint fejlődésüket segítő eszközök által nyújtott támogatásokban.
A projekt keretén belül került lebonyolításra a következő 3. Közös Interregionális szeminárium, valamint tanulmányút 2013. október 2-án és 3-án Litvánia fővárosában, Vilniusban. Az első szemináriumra a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szervezésében 2013. április 16-17-én Budapesten, míg a másodikra a finnországi Turkuban június 26-27-én került sor.
A vilniusi program alcíme: “KKV-k nemzetközi szakmai hálózatépítése és információcseréje” volt.