KIEMELT KAMATKEDVEZMÉNNYEL TÁMOGATJA A BVK A KÉZMŰVES MIKROVÁLLALKOZÁSOKAT!

A Firenze önkormányzata által vezetett CRAFTS CODE Projekt vezetőségének egyetlen magyar tagja a BVK. A projekt célja a kézműves vállalkozások versenyképességének fejlesztése cégre szabott kreatív tevékenységek révén.

A projekt céljának megvalósulását a BVK a kézműves vállalkozások számára nyújtott speciális kamatkedvezmény prémiummal is segíteni kívánja. A CRAFTS CODE Kamatkedvezmény Prémium kedvezményezettjei olyan mikrovállalkozások, melyek kézzel vagy kézi szerszámmal, egyedi eljárással, kisipari keretek között hoznak létre terméket (pl. textíliával folytatott tevékenység, szobrászat, művészetek, ékszerkészítés, divat iparág). A Budapest Mikrohitel Programban történő részvétel feltételeinek megfelelő kézműves mikrovállalkozások a kedvezményes kamatozáson felül további 1% kamatkedvezményben részesülnek.

Finanszírozási termékeinkről a www.budapestmikrohitel.hu oldalon, valamint finanszírozási tanácsadóinktól érdeklődhet az alábbi telefonszámokon: +36-1/268-1800, +36-30/376-9384, +36-30/954-0882.