Kamatkedvezmény prémium – Nagykörút projekt

 

KIEMELT KAMATKEDVEZMÉNNYEL TÁMOGATJA A BVK A NAGYKÖRÚTI MIKROVÁLLALKOZÁSOKAT!

A Fővárosi Önkormányzat 2020 őszén indította el a Nagykörút megújítását célzó projektet, melynek legfontosabb célja a Nagykörúton található üzletek és szolgáltatások fejlesztése és a körút elhanyagolt, kaotikus arculatának rendezése.

A nagykörúti üzlethelyiségek felmérésének folyamatát a BVK bonyolította le, és ennek során 480 vállalkozással került kapcsolatba.

A projekt sikeres megvalósításának egyik záloga a nagykörúti vállalkozások támogatása, revitalizációja. Ennek érdekében a BVK speciális kamatkedvezmény prémiumot kínál azoknak a mikrovállalkozásoknak, akik tulajdonosként, vagy bérlőként egy nagykörúti üzlethelyiséget működtetnek, vagy a mikrohitel felhasználásával működtetni fognak. A Budapest Mikrohitel Programban történő részvétel feltételeinek megfelelő nagykörúti mikrovállalkozások a kedvezményes kamatozáson felül további 1% kamatkedvezményben részesülnek.

Finanszírozási termékeinkről a www.budapestmikrohitel.hu oldalon, valamint finanszírozási tanácsadóinktól érdeklődhet az alábbi telefonszámokon: +36-1/268-1800, +36-30/376-9384, +36-30/954-0882.