A sikeres élet alapvető kulcsa az, ha reggel úgy tudok felkelni, hogy tudom, aznap van tennivalóm. De a tennivaló nem a pénzkereset. A kérdés az: a saját kompetenciám és elérhető eszközeimen keresztül mire vagyok ma képes, mit tudok ma teremteni?

Életünk útját járni maga az önmegvalósítás. Éppen ezért mentorként is az a legfontosabb célom, hogy abban segítsem az embereket, hogy megtalálják a saját útjukat, hogy felismerjék tálentumaikat és azokat csúcsra járassák.

Amiért érdemes Gyenis Andrásra figyelni:

 width=

Gyenis András, coach, tréner, mentor

Vállalkozói családban nőttem fel, így nem volt kérdés számomra, hogy én is vállalkozni fogok. Akármilyen területen is dolgoztam – hálózatépítőként, coach-ként, trénerként, előadóként – mindvégig rengeteget olvastam és folyamatosan fejlesztettem magam. Rájöttem, hogy magamban kell megtalálnom az értékeket és a motivációmat, és ezek mentén kell tovább növekednem.

Mitől lesz valaki jó munkavállaló? Hogyan lehet olyan munkahelyi légkört teremteni, amiben az emberek együttműködnek, jól érzik magukat és ezáltal profitot termelnek a cégüknek? Hogyan lehet jó, értékteremtő kollégákból álló a csapat?

Ezekre a kérdésekre ad választ ad választ a workshopunk!

Gyere el és tedd fel személyesen a kérdéseidet az előadónak!

Időpont: 2019. június 18. 17:00 – 18:30

Helyszín: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székháza (1072 Budapest, Rákóczi út 18.), II. emelet 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárult.

Adatkezelési tájékoztató

Támogatók:

 width=

 width=

The project has been funded with support from the European Commission. The content of this document does not necessarily represent the official position of the European Union.