Kell egy csapat! – Hogyan épít csapatot egy jó vezető?

A sikeres élet alapvető kulcsa az, ha reggel úgy tudok felkelni, hogy tudom, aznap van tennivalóm. De a tennivaló nem a pénzkereset. A kérdés az: a saját kompetenciám és elérhető eszközeimen keresztül mire vagyok ma képes, mit tudok ma teremteni?

Életünk útját járni maga az önmegvalósítás. Éppen ezért mentorként is az a legfontosabb célom, hogy abban segítsem az embereket, hogy megtalálják a saját útjukat, hogy felismerjék tálentumaikat és azokat csúcsra járassák.

Amiért érdemes Gyenis Andrásra figyelni:

 

Gyenis András, coach, tréner, mentor

Vállalkozói családban nőttem fel, így nem volt kérdés számomra, hogy én is vállalkozni fogok. Akármilyen területen is dolgoztam – hálózatépítőként, coach-ként, trénerként, előadóként – mindvégig rengeteget olvastam és folyamatosan fejlesztettem magam. Rájöttem, hogy magamban kell megtalálnom az értékeket és a motivációmat, és ezek mentén kell tovább növekednem.

 

Mitől lesz valaki jó munkavállaló? Hogyan lehet olyan munkahelyi légkört teremteni, amiben az emberek együttműködnek, jól érzik magukat és ezáltal profitot termelnek a cégüknek? Hogyan lehet jó, értékteremtő kollégákból álló a csapat?

Ezekre a kérdésekre ad választ ad választ a workshopunk!

Gyere el és tedd fel személyesen a kérdéseidet az előadónak!

Időpont: 2019. június 18. 17:00 – 18:30

Helyszín: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székháza (1072 Budapest, Rákóczi út 18.), II. emelet 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárult.

Adatkezelési tájékoztató

Támogatók:

 

 

 

 

 

 

 

 

The project has been funded with support from the European Commission. The content of this document does not necessarily represent the official position of the European Union.

Posted in Események, Uncategorized.