Kerületi Vállalkozásfejlesztési Deskek

Az egyes kerületekben működtetett vállalkozásfejlesztési deskek lehetővé teszik, hogy a BVK mentorálási tevékenységét közvetlenül a kerületben, a mikrovállalkozás szűkebb környezetében fejtse ki. Az együttműködés keretében a lenti önkormányzatokban székhellyel, vagy telephellyel rendelkező mikrovállalkozások helyben kapnak információt a Budapest Mikrohitel Programban igénybe vehető kedvezményes finanszírozási lehetőségekről. 

A BVK az alábbi fővárosi önkormányzatokkal működik együtt:

  • Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata
  • Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata
  • Budapest Főváros XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata
  • Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzata

 

Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra

 

Kérdése van? Vagy időpontot foglalna? Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra, és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Kitöltöm a jelentkezési űrlapot.

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az Üzletszabályzat és az Ügyféltájékoztató, valamint a Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja Ügyféltájékoztató tartalmazza, amelyek megtekinthetők ide kattintva>>

A Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja a Budapest Mikrohitel Program feltételrendszerére épül és e programban jóváhagyott hitelekhez nyújtható.

A program egyablakos rendszerben működik, azaz a kamattámogatás
igénylése a hitelkérelem benyújtásával egyidejűleg történik.

Mikrofinanszírozás

Bejelentkezés tanácsadásra

Amennyiben hiteltermékeink iránt érdeklődik, jelentkezzen be tanácsadásra, kérjen visszahívást a lenti űrlap kitöltésével.

Munkatársunk a megadott telefonszámon hamarosan keresni fogja időpont egyeztetés céljából.


RÓLUNK MONDTÁK

„Mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok, a banki hitellehetőségek erősen korlátozottak. Egy online keresés dobta fel a lehetőséget, hogy a BVK-nál ez nem jelent akadályt.”

Tófalvi Renáta
Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó


„A BVK mikrohitele, a Józsefvárosi Mikrohitel Programjának keretein belül nagyon kedvezőnek tűnt, mivel a kondíciók jobbak, mint amit a bankok kínálnak. A mikrohitelt alacsony, fix kamatra kaptuk meg, a költségek így kiszámíthatóak, be tudtuk őket építeni az üzleti tervbe.”

Torma Ferenc
IDEA Képzési Központ

Bejelentkezés tanácsadásra

[Kérjük, feltétlenül azt az e-mail címet adja meg, amelyet a vállalkozás nevében történő kapcsolattartásra a későbbiekben is használni fog. Későbbi – például a hitelkérelem online benyújtásának felületét biztosító – űrlap beküldésekor ugyanis a rendszer ezzel az e-mail címmel fogja azonosítani a vállalkozást, és egyesíteni annak különböző űrlapokon beküldött adatait.]