Kerületi Vállalkozásfejlesztési Deskek

Az egyes kerületekben működtetett vállalkozásfejlesztési deskek lehetővé teszik, hogy a BVK mentorálási tevékenységét közvetlenül a kerületben, a mikrovállalkozás szűkebb környezetében fejtse ki. Az együttműködés keretében a lenti önkormányzatokban székhellyel, vagy telephellyel rendelkező mikrovállalkozások helyben kapnak információt a Budapest Mikrohitel Programban igénybe vehető kedvezményes finanszírozási lehetőségekről. 

A BVK az alábbi fővárosi önkormányzatokkal működik együtt:

  • Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata
  • Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata
  • Budapest Főváros XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata
  • Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzata

 

 

Mikrofinanszírozás

Bejelentkezés tanácsadásra

Kérdése van? Vagy időpontot foglalna? Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra, a +36309540882 vagy a +36303769384 telefonszámon és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.


RÓLUNK MONDTÁK

„Mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok, a banki hitellehetőségek erősen korlátozottak. Egy online keresés dobta fel a lehetőséget, hogy a BVK-nál ez nem jelent akadályt.”

Tófalvi Renáta
Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó


„A BVK mikrohitele, a Józsefvárosi Mikrohitel Programjának keretein belül nagyon kedvezőnek tűnt, mivel a kondíciók jobbak, mint amit a bankok kínálnak. A mikrohitelt alacsony, fix kamatra kaptuk meg, a költségek így kiszámíthatóak, be tudtuk őket építeni az üzleti tervbe.”

Torma Ferenc
IDEA Képzési Központ