Kiadó üzlethelyiségek kedvezményes hasznosítására írtak ki pályázatot a XVIII. és XXI. kerület önkormányzatai

 

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szakmai közreműködésével üres üzlethelyiségek hosszú távú, kedvezményes bérlésére írt ki új szemléletű pályázatot Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és Csepel Önkormányzata Rögtön jövök néven. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 24.

A pályázat keretében mikro- kis- és középvállalkozások a kerületi önkormányzatok tulajdonában lévő utcai vagy udvari bejáratú, földszinti, jelenleg üresen álló, de hasznosítható helyiségeket vehetnek bérbe. A nyertes pályázóknak a kedvezményes konstrukció keretében az üzlethelyiségek használatához és a végezni kívánt tevékenység gyakorlásához szükséges anyagi ráfordításukat beszámítják a bérleti díjba. A nyertes vállalkozások az elvégzett felújítások költségét 3-5 éves időtartamra kötött szerződés keretében lakhatják le.

A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 24. A jelentkezésnek nem feltétele, hogy a cég székhelye az adott kerületekben legyen.

A pályázat részletes feltételeit és a pályázható helyiségek címeit, felszereltségét, fekvését, adottságát, a felújítás körében elvégzendő munkák meghatározását és azok becsült költségét a pályázati kiírás tartalmazza. A pályázati kiírás és a pályázati űrlap letölthető a www.bvk.hu és a www.rogtonjovok.hu honlapokról, valamint az önkormányzatok honlapjairól: www.csepel.hu, www.bp18.hu/fooldal.

A pályázók szakmai segítséget és tájékoztatást kérhetnek a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványtól.

A pályázati felhívás letölthető innen.

A pályázati lap letölthető pdf-ben és dokumentumként is.

További információk a pályázati felhívással kapcsolatban Fekete-Dömök Krisztina, +36-1-327-1610, domok.krisztina@budapest.hu, +36-1-327-1610; a BVK által nyújtott szakmai tanácsadással kapcsolatban Szolnoki Szabolcs projektmenedzser, SMART Pont hálózat vezető;szolnoki.szabolcs@bvk.hu, +36 1 269 68 69.

RJuj