Kisgyermekesek után járó adó- és járulékkedvezmények – 2017. október 26.

 

Munkaadóként csökkentheted a kiadásaidat, sőt évente akár több millió forintot spórolhatsz meg csupán azzal, hogy kisgyermekes munkavállalót foglalkoztatsz. Kisgyermekes munkavállalóként előnyt jelenthet számodra az álláskeresésénél, ha tudod, milyen kedvezményeket vehet utánad igénybe a leendő munkáltatód. 

Hogy pontosan hogyan, megtudhatod október 26-i Szólj a főnöködnek, szólj a könyvelődnek című előadásunkból, ahol a Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke a GYES alatt/után alkalmazott nők után igénybe vehető számos kedvezményt ismerteti. Nagyon sok munkáltató nincs tisztában azzal, hogy rugalmas keretek között alkalmazni kismamát nemcsak, hogy kölcsönösen kifizetődő, de számos kedvezménnyel jár – ezen szeretne változtatni a Szólj a főnöködnek, szólj a könyvelődnek kampány.

Szalai Piroska előadásán olyan munkavállalási formákról – “kettő az egyben”, home-working, stb – is szó lesz, amelyek egyrészt a munkáltatók számára is előnyösek, másrészt a kismamák számára nyújtanak lehetőséget arra, hogy mihamarabb visszatérjenek a munka világába, ha ők ezt igénylik.

Magyarország jelenleg még munkának azt tekintik, aki rendes, 8 órában bejelentett, határozatlan idejű szerződéssel rendelkezik, Európa más országaiban ettől eltérően számos más modell is létezik.

Időpont: 2017. október 26. 16.00-18.00

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), 3. emelet

Kiknek ajánljuk:

  • vállalkozóknak, munkáltatóknak
  • könyvelőknek
  • kisgyermekeseknek.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Vállalkozás/szervezet/magánszemély:*