Lezajlott a 3. BE SMART verseny döntője

 

Idén harmadik alkalommal hirdette meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a Magyarország Tel Aviv-i Nagykövetségével közösen szervezett BE SMART elnevezésű startup versenyét. Az első fordulón túljutott hét vállalkozás képviselői február 17-én, szerdán a második fordulóban szakértői zsűri előtt prezentálták pitch-eiket a BVK Budapesti Smart Pontjában.

A zsűri tagjai közül Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke és Mészáros Mónika, a BVK nemzetközi projektszakértője személyesen jelentek meg, Tristan Azbej, Magyarország Tel Aviv-i Nagykövetségének attaséja és Ed Frank, az Axis Innovation alapítója online vettek részt a pályázók elbírálásában.

A nyertes startupok képviselői március 13. és 17. között Tel-Avivba utaznak, ahol nemzetközi befektetőknek mutatják be projektjeiket. A vállalkozók részt vehetnek a Magyarország Tel Aviv-i Nagykövetsége által szervezett B2B befektetői és üzleti találkozókon, valamint az Axis Tel Aviv 2016 rendezvényen, mely a vezető izraeli startupok, a nemzetközi befektetők és a tel-avivi üzleti élet kulcsszereplőinek találkozója, ahol pitching session keretein belül, ill. B2B találkozókon mutathatják be innovatív vállalkozásaikat 

A kiutazás előtti időszakban a vállalkozók részére a BVK mentorálást és felkészítést biztosít.

A 3. BE SMART verseny második fordulóján készült képeket megnézheti:

IMG_0376
További fotókért kattintson a képre