Az augusztus közepén meghirdetett startup versenyünk győztesei a Tel Avivban szeptemberben megrendezésre kerülő Digital Life Design (DLD) Innovációs Fesztiválra (http://dldtelaviv.com) utazhatnak. Tel-Aviv idén ötödik alkalommal ad otthont a világ legnagyobb startup fesztiváljának, melyen több száz startup vállalkozás, kockázati befektetők, üzleti angyalok, és vezető multinacionális high-tech vállalatok vesznek részt. 20946182929_bbbd015f96_c

A verseny első fordulójában 16 beérkezett pályaműből választottuk ki a nyolc legjobbat, melyek készítői szeptember 1-én, a második fordulóban pitch session keretein belül prezentálták vállalkozásaikat. Ezek közül egy szakértőkből álló zsűri választotta ki a három legígéretesebb startupot, és a külön díjasokat.

A három nyertes startup 1-1 képviselőjének a DLD Innovációs Fesztiválon lehetősége nyílik nemzetközi kapcsolatok építésére, befektetőknek és szakértőknek prezentálhatják innovatív vállalkozását, B2B találkozókon vehetnek részt, ami a globális piacokra lépés előszobájaként szolgálhat számukra. Ezenfelül rendezvény összes, csak regisztrációhoz kötött programjára térítésmentesen ellátogathatnak.

A „BE SMART” verseny második fordulóján készült fényképeket megnézheti itt!