Sikeres magyar divattervezőkkel beszélgetünk a BVK Smart Hetek a Bálnában első rendezvényén arról, hogy milyen lehetőségekkel és kihívásokkal találkoznak azok a magyar divatipari vállalkozók, akik a külföldi piacokat is szeretnék meghódítani. A rendezvényen köszöntő beszédet mond Pirityiné Szabó Judit, a Nemzetpolitikai Államtitkárság kapcsolattartási főosztályvezetője. Hampel Katalin és Pásztor Anni ruhatervezők és Nagy Diána a Nagy Lovas Kft. képviseletében mesélnek külföldi piacra lépésük történetéről, kezdőlépéseikről, sikereikről, vállalkozásuk fejlődéséről. A beszélgetést divatbemutatóval színesítjük. A kerekasztalt Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke moderálja. 

 width=

Időpont: 2017. május 18., 16:00 – 18:00

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), I. emelet Makett terem (a Bálna „fejében”, a mozgólépcsők tetejénél)

A rendezvényre nem csak divatipari vállalkozókat, hanem minden érdeklődőt várunk! 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Vállalkozás/szervezet/magánszemély:*


BVK Smart Hetek a Bálnában

Másfél hónapra a Budapest Bálna rendezvényközpontba költözik a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány vállalkozói okospontja, a BVK Smart Pont. A BVK Smart Hetek ideje alatt ingyenes szakmai előadásokon, workshopokon és startup rendezvényeken vehetnek részt a fővárosi vállalkozók, startupperek és a vállalkozás indítását tervezők. A rendezvénysorozat fővédnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere. A rendezvénysorozat többi programját ide kattintva érheti el>>