Magyar Idők – Támogatják a legkisebb társaságokat

 

Rákosmenti székhelyű vagy telephelyű mikrovállalkozások számára kínál rendkívül kedvezményes hitelkonstrukciókat és kiemelkedő kamattámogatást a Rákosmenti mikrovállalkozások kamattámogatási programja (RV17), amelynek indulását október 9-én hirdette meg Riz Levente, Rákosmente polgármestere és Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) kuratóriumi elnöke.

 width=

A közösségi térként is funkcionáló inkubátorház olyan színtér, amely a coworking és inkubációs szolgáltatások, hasznos információk elérése mellett találkozási pontja is a vállalkozóknak, ötletgazdáknak. Az inkubátorházban elérhető szolgáltatások: kedvezményes iroda- és tárgyalóhelyiség-bérlés, szaktanácsadás, mentorálás, work­shopok, rendezvények, székhelyszolgáltatás és kedvezményes hitelkonstrukció.

Az RV17 kulturált környezetben, modern infrastruktúrával felszerelve biztosítja a mai kor elvárásainak megfelelő feltételeket. A BVK Rákosmente önkormányzatával és a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodával együttműködésben indította el a Budapest mikrohitelprogramjához kapcsolódó RV17-et, amely XVII. kerületi székhelyű vagy telephelyű, működő és életképes üzleti tervvel rendelkező, tíz főnél kisebb mikrovállalkozásoknak nyújt támogatott kamatozású hiteleket. A fejlesztés eredményeképpen várhatóan nő a helyi vállalkozások száma, illetve tovább erősödnek a már prosperáló cégek.

Forrás: Magyar Idők