Magyar Idők – Újabb startupokat mutatnak be

 

Lezajlott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége és az Antall József Tudásközpont közös rendezésű, 7. Be Smart startupverseny döntője – közölte a BVK. A mezőnyt 25 hazai, innovatív vállalkozás alkotta. A legígéretesebb cégek a következő hónapokban több hazai és nemzetközi szakmai rendezvényen is bemutatkozhatnak.

 width=

Az első ilyen esemény február 14. és 16. között a Be Smart! Hungarian Startup Event in Lissabon, ahol három, elektromobilitáshoz kapcsolódó, valamint a smart city megoldásokat kínáló startup kap bemutatkozási lehetőséget.

Ezt követően a think.BDPST kísérőeseményeként március 29-én rendezik a Startupexpót, amelyre a jövő közlekedése, szállítás és mobilitás témákban lehetett jelentkezni. A hat nyertesnek a rendezvényen lehetősége nyílik bemutatkozni nemzetközi és hazai innovációs szakemberek előtt. A Be Smart versenyen a zsűri hat olyan startupot is kiválasztott, amelyek a március folyamán megrendezendő V4 Eyes 2.0 nemzetközi versenyen képviselik majd Magyarországot a V4-országok között.