Magyar startup szolgáltatásával olcsóbban utazhatnak már a dortmundiak is

 

A BeeRides, a közép-európai régió első repülőtéri közösségi autómegosztója a Budapesti Liszt Ferenc repülőtér után 2017. június 21-én elindította szolgáltatását a dortmundi repülőtéren is.

A startup az autótulajdonosok számára ingyenes parkolást biztosít a reptereken, és lehetőséget arra, hogy teljes körű biztosítás mellett bérbe adhassák autójukat az érkező turisták számára. Autóbérlők számára a BeeRides legjobb ár garancia mellett nyújt mobilitást.

 width=
Balról jobbra: Elena Matekina, az NRW Invest projektveztője, Szegner Balázs, Magyarország Düsseldorfi főkonzulja, Bősze Botond, a BeeRides alapítója, Udo Mager, a dortmundi reptér vezérigazgatója és Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke

A Beerides a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 5. Be Smart versenyének egyik győzteseként március 28-án mutatkozott be a Düsseldorf – Budapest Be Smart! Hungarian Tech Napon és megnyerte az Innogy (Elmű-Émász) által támogatott fődíjat is.

A sajtótájékoztatón Szegner Balázs főkonzul méltatta az együttműködést. „A dortmundi reptérrel való stratégiai megállapodásunk kiemelt fontosságú számunkra, és nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk azért, hogy az emberek kényelmesen, és olcsóbban utazhassanak.” – nyilatkozta Bősze Botond, a cég egyik alapítója.

„A BVK két éve szervezi nagy sikerrel a Be Smart startup versenyeket, melynek győztesei közül már 55 cég mutatkozhatott be a világ különböző nagyvárosaiban a helyi nagykövetségeink és főkonzulátusainkkal együttműködésben szervezett kapcsolatépítési lehetőségeken illetve konferenciákon, fesztiválokon, szakmai kiállításokon.” – mondta Szalai Piroska kuratóriumi elnök.