Magyarország vezető érdekképviseleti diákszervezeteinek fóruma, 2013

 

A Közalapítvány vezető szakértője Erdei-Lakatos Kinga, a JCI Budapesti Szervezetének tagja és Szamosközi Péter, a JCI elnökének a partnerségével került megrendezésre a Közalapítvány székházában 2013. március 27-én a Diákszervezetek Fóruma 2013 rendezvénysorozat – A jövő fiatal vállalkozói szakmai rendezvényére.

1
A rendezvénynek teret adó partnerintézmény, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány képviseletében Szekeres György, program menedzser köszöntötte a résztvevőket és mutatta be előadásában a Közalapítvány vállalkozásfejlesztési tevékenységét, valamint kiemelten a transzformatív üzleti megközelítésen alapuló vállalkozásfejlesztési programot, a nemzetközi i.e. SMART projektet. Kiss Dávid, elnökhelyettes, Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) képviseletében a szervezet működését ismertette a résztvevők számára. Bemutatkozott a fórumon a Hallgatói Hálózat (Ha-Ha) szervezete is. Az hálózat aktivistái, Kóbor Andrea és Füzessi Károly ismertették az önszerveződő magyar diákmozgalom sajátos jegyeit.

2

Végül szervezési feladatokat ellátó és vendéglátó szerepét betöltő Junior Chamber Magyarország (JCI) nemzeti elnöke, Szamosközi Péter emelte ki előadásában a fiatal számára nyújtott programokban a JCI nemzetközi és magyar szerepvállalását.
Az előadásokat követően a kérdésekre adott válaszokkal és ezt követően kötetlen beszélgetéssel zárult a programsorozat aktuális rendezvénye.

i.e_smart_-smarttal (1)