Február 22-én, délután lezajlott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátus, a think.BDPST és a Vodafone Deutschland közös szervezésében megvalósuló 5. BE SMART startup verseny döntője. Az első körön sikeresen túljutott, rendkívül erős mezőnyben 29 innovatív vállalkozás szerepelt. Jól felkészült előadókat és nagyon színvonalas pitch-eket láthatott a zsűri, melynek nem volt könnyű dolga a legkiválóbbak kiválasztásánál.

A zsűri tagjai (balról jobbra): Bocskov Jordán, Zborai Eszter, Maász Dávid, dr. Boross Norbert, Szalai Piroska. A verseny galériájáért kattintson a képre!

A zsűri tagjai közül Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke, Bocskov Jordán, a Fiedler Capital GmbH. ügyvezető igazgatója, Maász Dávid, az Entrepreneurship Foundation Hungary alapítója, dr. Boross Norbert, az ELMŰ-ÉMÁSZ kommunikációs igazgatója és Zborai Eszter, irodavezető az Antall József Tudásközpont irodavezetője személyesen jelentek meg, Kardos Levente, Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusának külgazdasági attaséja online vettek részt a pályázók elbírálásában.

A kiválasztott legígéretesebb startupok képviselői 2017. március 28-án a Budapest – Düsseldorf Be Smart Tech Eventen ill. 2017. március 29-31-énthink.BDPST rendezvényein nyernek bemutatkozási lehetőséget.

A verseny galériájáért kattintson a képre!

2017. március 28-án megrendezendő Budapest – Düsseldorf Be Smart Tech Event smart city és mobilitás témában működő magyar startupok német piacra lépését szeretné elősegíteni. A startupoknak lehetősége lesz egyedi bemutatkozásra, pitch-ek és one-on-one megbeszélések formájában az észak-rajna-vesztfáliai régióban jelen lévő és egyéb német  nagyvállalatok innovációs vezetői, befektetők és a helyi kereskedelemfejlesztési szervezetek képviselői előtt. A legjobb cég(eke)t díjjal jutalmazzák, az első helyezett részére 1 éves villamosenergia fogyasztást biztosít az Innogy Hungária Kft. A rendezvényre, amelynek házigazdája a Vodafone Deutschland, exkluzív környezetben, a Vodafone düsseldorfi székházának 18. emeleti bemutatótermében kerül sor. A rendezvény támogatói az Innogy Hungária Kft és leányvállalatai az ELMŰ-ÉMÁSZ.

A think.BDPST rendezvény kísérő eseményeként 2017. március 30-31-én megrendezendő Startup Corner a jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témában várta a startupok jelentkezését. A startupoknak lehetősége lesz kiállításon és pitch session formájában bemutatkozni nemzetközi és hazai innovációs szakemberek, befektetők és nagyvállalatok innovációs vezetői előtt, valamint B2B találkozókat is szervezünk részükre.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által a Startup Budapest Program keretében, a think.BDPST konferencia ksérőrendezvényeként szervezett Startup Budapest Fórumon, 2017. március 29-én pedig mind a két delegáció tagjai bemutatkozhatnak hazai nagyvállalatok, befektetők, szakemberek és a média előtt.