A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és az MFB Zrt. között létrejött együttműködések eredményeképpen kedvezményes kisvállalkozói hitelprogram érhető el a vállalkozások számára a fővárosi vállalkozásfejlesztési program részeként. A Magyar Fejlesztési Bank országos médiakampányt indított márciusban a MFB Kisvállalkozói hitel programról. A hitelterméket a nyomtatott sajtóban, online médiában, rádióban valamint óriásplakátokon hirdetik.

Az MFB Zrt. a kisvállalkozói hitelek közvetítésében kiemelt partnerének tekinti a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványt. A Közalapítvány által kínált finanszírozási rendszer egyik eleme az MFB Zrt. MFB Kisvállalkozói Hitele, amelyben partnere a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
A Magyar Fejlesztési Bank garantált, stabil és biztos támogatással az elérhető legjobb hazai hitelkonstrukciókat kínálja ügyfeleinek; akár 5,3%-os kamatú biztonságos forinthiteleket.
A hitelt kérelmező vállalkozások a konstrukcióval kapcsolatos részletes tudnivalókat és a hitelkérelmi nyomtatványt a Közalapítvány honlapján (www.bvk.hu) olvashatják, illetve onnan tölthetik le elektronikus formában. A hitelkérelem előtt térítésmentes személyes konzultációra van lehetőség, amely során a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ szakemberei hasznos tanácsokkal segítik a hitelt igénylő ügyfeleket. A hitelprogram technikai lebonyolítója a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány egyszemélyes társasága az „Enterprise 94” Kft.

MFB_Kisvllalkozi_szrlap2