Pályázati felhívás startupoknak növényi alapú fehérje témában

 

A Village by CA Nord de France inkubátor hálózat idén harmadik alkalommal hirdeti meg Plant-Based Protein Awards pályázatát a növényi alapú fehérje tartalmú innovatív termékekkel /technológiával /szolgáltatással rendelkező startupok számára.

 width=

Az új technológiák az állati eredetű fehérjét felváltva fontos szerepet töltenek be a jövő egészségügyi, klímaváltozási és biodiverzitási kihívásaiban. A pályázatra az 5 évnél fiatalabb, Európában működő startupok jelentkezését várják 7 kategóriában: hüvelyesek, fogyasztói hatás, élelmiszer, magas fehérje tartalmú ételek, agrártechnológia, alapanyagok, illetve feldolgozás és digitalizáció. A verseny nyertesei egyedülálló promóciós lehetőségekhez jutnak, valamint a Village by CA akcelerátor programja keretében a program partnervállalatai – az iparág fontosabb piaci szereplői – mentorálása mellett üzletfejlesztési támogatást kapnak.

A jelentkezéseket a https://european-plant-based-protein-awards.selecteev.io/apply honlapon lehet leadni, a pályázat beadási határideje 2019. szeptember 3.

A nyerteseket 2019. október 2-án Párizsban hirdetik ki, akik az október 3-4. között Lille-ben megrendezésre kerülő 14. Plant-Based Foods Summit-on pitch keretében mutatkozhatnak be.

További információk: