Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja harmadik BE SMART startup versenyére a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány. A Magyarország Izraeli Nagykövetségével közösen szervezett versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok képviselői március 13. és 17. között Tel-Avivba utazhatnak, ahol nemzetközi befektetőknek mutathatják be projektjeiket.

068_15_09_01_ie_smart

A nyertesek részt vehetnek a Magyarország Izraeli Nagykövetsége által szervezett B2B befektetői és üzleti találkozókon, valamint az Axis Tel Aviv 2016 rendezvényen, mely a vezető izraeli startupok, a nemzetközi befektetők és a tel-avivi üzleti élet kulcsszereplőinek találkozója, ahol pitching session keretein belül, ill. B2B találkozókon mutathatják be innovatív vállalkozásaikat.

A Közalapítvány olyan innovatív vállalkozások jelentkezését várja, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek. A kiválasztás első fordulójában a jelentkezők feladata egy magyar-angol kétnyelvű pályázat elkészítése, a második fordulóba jutottaknak pedig angol nyelvű pitch-ek keretében kell bemutatniuk a vállalkozásukat. A legígéretesebb 3 startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a tel-avivi programokon. A kiutazás előtti időszakban a vállalkozók részére a BVK mentorálást és felkészítést biztosít.

A versenyen való részvétel feltételei

A szervező partnerek olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják, amelyeka piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás két fordulóban zajlik. Az első fordulóban a jelentkezők pályázatukat elektronikus úton elküldik a bpsmartpont@bvk.hu email címre. A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startup-ok képviselői angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat. A szakértői zsűri által kiválasztott 3 legígéretesebb startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a tel-avivi programokon. A kiutazás előtti időszakban a vállalkozók részére a BVK mentorálást és felkészítést biztosít.

5) Jelentkezési határidők

Pályázatok benyújtásának határideje (1. forduló): 2016. február 11., 24:00.

A jelentkezési lapot ide kattintva tölthetik le: Pályázati űrlap (Kérjük az űrlap magyar és angol részét egyaránt kitölteni!)