Profit7 – A Közel-Keletig repítette a magyarokat a kommentgyűjtés – videó

 

Izraelbe, a világ egyik legnagyobb startup-fesztiváljára utazhatott három budapesti cég, hogy befektetőket és nemzetközi üzleti tapasztalatot szerezzen. A hazai válogató verseny egyik győztese a Reevio lett, mely a termékértékelések hatékonyabb összegyűjtését kínálja az online üzleteknek. A vásárlói véleményeket nem könnyű összeszedni, de érdemes, hiszen akár 15-20 százalékkal is növelhetik a webshopok forgalmát. 

Jelenleg is zajlik a startupok egyik legjelentősebb nemzetközi fóruma, a DLD Tel-Aviv Fesztivál, ezen pedig hazánk izraeli nagykövetsége jóvoltából magyar vállalkozások is ott lehetnek. A főváros cégei a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) versenyén küzdhettek meg a kiutazási lehetőségért, az egyik győztes pedig a termékértékelésekkel foglalkozó Reevio lett.

A cég már működő és kezdő online üzleteket is megkímélhet attól, hogy hosszasan, vagy akár akciók árán vegyék rá vásárlóikat a termékek értékelésére. Mivel felmérések kimutatták, hogy a bőséges kommentmennyiséggel rendelkező oldalakon szívesebben vásárolnak az emberek, ezért a magyar fejlesztés nem csak időt spórol, de még pénzt is hozhat a konyhára felhasználóinak.

Kristóf Mihály, a Reevio egyik társalapítója a Profit7-nek elmondta: elsősorban befektetőkkel szeretnének Izraelben találkozni, akik segíthetnek nekik a külpiacokon való érvényesülésben is. Erre egész jó esélyük is van, hiszen mint Szalai Piroska, a BVK kuratóriumának elnöke szerint már a kiutazás előtt is voltak olyanok a fesztiválon, akik a magyar cégek termékei után érdeklődtek.

Ha kíváncsi, hogy hogyan szerezheti meg termékértékelések ezreit saját webshopjára, kattintson az alábbi videóra!

 Forrás: Profit7