[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” el_id=”elonyok” el_class=”aloldalfocimek”][vc_column][vc_raw_html el_class=”palyazatcimhatter”][/vc_raw_html][vc_row_inner el_class=”elonyfocimsora container fullonbelul”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”sorokfocimei”]

[bvksvg svg=”amierterdemes.svg”]Rákosmenti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_raw_html el_class=”elonybalalsoelem”][/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”tartalomelsoblokkok”][vc_column][vc_column_text]Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Rákosmenti Önkormányzat együttműködése keretében a Budapest XVII. kerületében működő mikrovállalkozások kamattámogatási kedvezményt vehetnek igénybe a Budapest Mikrohitel Program keretében igényelt mikrohiteleikhez.

A BVK és a Rákosmenti Önkormányzat együttműködésének köszönhetően:

  • a XVII. kerületi székhelyű vagy telephelyű,
  • működő és életképes üzleti tervvel rendelkező
  • mikrovállalkozások, melyeknél az összes foglalkoztatotti létszám 10 főnél kevesebb, valamint az előző éves nettó árbevétel vagy a mérlegfőösszeg nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot)

rendkívül kedvező kamatfeltételekkel igényelhetnek mikrohiteleket.

Valamennyi kölcsön akár évi 2,9 %-os kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, maximum 10 mFt összegig, ingatlanbiztosíték mellett vehető igénybe.

A XVII. kerületi székhellyel vagy telephellyel rendelkező  fiatal mikrovállalkozások – ahol a vállalkozó vagy a vállalkozás legalább 50%-os tulajdonosa 40 év alatti – további 0,5% kamattámogatásra jogosultak.

A hitelkérelem a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál nyújtható be. A programba bejelentkezett vállalkozások mentorálásban, személyre szabott tanácsadásban is részesülnek, ahol a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány munkatársai és szakértői segítségével fejleszthetik üzleti tervüket, kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót és felkészülhetnek a hitelkérelem benyújtására.

Rákosmenti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programjának mikrohitel kihelyezései a BVK Budapest Mikrohitel Programja keretében, a BVK által kerülnek lebonyolításra. A mikrohitel forrását a BVK, a kamattámogatási program forrását a Rákosmenti Önkormányzat biztosítja.

A mikrovállalkozásoknak szóló hitelek kiszámítható kamatozású konstrukciók. Sem rejtett költségekkel, sem váratlan kamatváltozásokkal nem kell számolni.

Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra

Kérdése van? Vagy időpontot foglalna? Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra, és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Kitöltöm a jelentkezési űrlapot.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az Üzletszabályzat és az Ügyféltájékoztató, valamint a Rákosmenti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja Ügyféltájékoztató tartalmazza, amelyek megtekinthetők ide kattintva>>

A Rákosmenti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja a Budapest Mikrohitel Program feltételrendszerére épül és e programban jóváhagyott hitelekhez nyújtható.

A program egyablakos rendszerben működik, azaz a kamattámogatás igénylése a hitelkérelem benyújtásával egyidejűleg történik.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” el_id=”projektleadas” el_class=”leiraselrejteses”][vc_column][vc_row_inner el_class=”container fullonbelul projektleados”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”projektleadascim”]

Mikrofinanszírozás

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”formlapoldalak aktivoldal”]

Bejelentkezés tanácsadásra

Amennyiben hiteltermékeink iránt érdeklődik, jelentkezzen be tanácsadásra, kérjen visszahívást a lenti űrlap kitöltésével.

Munkatársunk a megadott telefonszámon hamarosan keresni fogja időpont egyeztetés céljából.


RÓLUNK MONDTÁK

„Mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok, a banki hitellehetőségek erősen korlátozottak. Egy online keresés dobta fel a lehetőséget, hogy a BVK-nál ez nem jelent akadályt.”

Tófalvi Renáta
Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó


„A BVK mikrohitele, a Józsefvárosi Mikrohitel Programjának keretein belül nagyon kedvezőnek tűnt, mivel a kondíciók jobbak, mint amit a bankok kínálnak. A mikrohitelt alacsony, fix kamatra kaptuk meg, a költségek így kiszámíthatóak, be tudtuk őket építeni az üzleti tervbe.”

Torma Ferenc
IDEA Képzési Központ[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ el_id=”projektleadosform”][vc_raw_html]JTVCYnZrX3RhbmFjc2FkYXNfZm9ybSU1RA==[/vc_raw_html][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_raw_html el_class=”balfelsoelem”][/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” el_id=”kapcsolat”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” el_id=”kapcsolat”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]