1. A Tőkeportál közreműködésével rendezik meg az Altfinator záróeseményét

https://www.altfinator.eu/events/-SAVE-THE-DATE-Altfinator-Final-Event:-%22Towards-a-uniform-innovative-finance-in-Europe%22

Április 16-án rendezik meg az Altfinator záróeseményét, melynek témája: Hogyan lehet legyőzni az Európában kialakult gazdasági válságot a kkv-k támogatásával?

  1. Online képzés a anyagtudomány területén tevékenykedő kezdeti szakaszban lévő startupok számára

https://www.inam.berlin/admacamp

2020. május 11-15 között az Innovation Network for Advanced Materials (INAM) online intenzív képzést rendez. AdMaCamp nevű kurzusuk pitch tréninget, mentorálást, workshopokat továbbá, közvetlen befektetői javaslatokat is magába foglal.

  1. A STARTUP3 pályázatot hirdet deep-tech startupok számára

https://startup3.eu/startup3-hub/

A STARTUP3 startupok és kkv-k jelentkezését várják 2020. április 20-ig, deeptech innováció területről.

  1. Európa 50 legbefolyásosabb női szereplője a startupok világában

https://www.eu-startups.com/2020/04/top-50-europes-most-influential-women-in-the-startup-and-venture-capital-space-2020/

Az EU-Startups büszke támogatója az európai startup közösségnek. A sikeres nőkre felhívva a figyelmet, listát készítettek az 50 legmeghatározóbb női szereplőről.

  1. Államilag támogatott online képzést indít a Green Fox Academy

https://startuponline.hu/allami-tamogatassal-is-igenybe-veheto-kepzest-indit-a-green-fox-academy/

A gazdaságvédelmi akció részeként a munka nélkül maradt munkavállalók igénybe vehetik a kormány támogatását átképzésük során. Az ajánlott átképzési lehetőségek között szerepel a Green Fox Academy által indított kurzus is.