1. Online TechMeeting-et rendez a Choose Paris Region

https://live.eventtia.com/en/smartmobility/Home?fbclid=IwAR2upGClQbEN4pYKsw9GTih18nh_Q6gghGwpPa7d1Ykanfq93ByeBcNPQ6A

A Choose Paris Region üzletfejlesztési ügynökség újabb TechMeeting-et szervezett, mely a járványhelyzet miatt ismét online platformon kerül megrendezésre. A szervezők magyar startupok és vállalatok jelentkezését várják, akiknek a program kiváló lehetőséget nyújt az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra.

Jelentkezési szándékukat az info@bvk.hu e-mail címen jelezzék. A jelentkezéseket a BVK továbbítja a Ambassade de Hongrie à Paris – Magyarország Nagykövetsége, Párizs felé.

Jelentkezési határidő: május 26.

 

  1. Virtuális térben rendezik az ország első üzleti agilis konferenciáját

https://ivsz.hu/esemenyek/virtualis-terben-rendezik-az-orszag-elso-uzleti-agilis-konferenciajat/

Hogy lehet hatékonyan céget vezetni korona vírus idején, amikor minden bizonytalan? Az utóbbi években egyre több cég áll át agilis működésre, mely hatalmas változást hoz a szervezetek életében és komoly feladatot ad a vezetőknek, mely a jelenlegi helyzetben hatványozottan igaz. A krízishelyzetben is fejlődni vágyók válogatott témákkal és előadókkal találkozhatnak a május 15-én megtartott VIRTUAL AGILE COMMUNITY OF PRACTICE – Az agilis vezetők hazai fóruma című konferencián.

  1. A HEPA Exportőrök Klubja online térbe költözik

https://hepa.hu/hirek/A%20HEPA%20Export%C5%91r%C3%B6k%20Klubja%20online%20t%C3%A9rbe%20k%C3%B6lt%C3%B6zik

HEPA Exportakadémia 2020-ra meghirdetett programkínálata a válság hatásainak kezelésére fókuszálva átalakításra került és a jövőben digitális platformokon lesz elérhető. A HEPA Exportőrök Klubja online térben várja az érdeklődőket a havi rendszerességű, exkluzív előadók bevonásával, exportot érintő témákkal megszervezett kapcsolatépítő rendezvénysorozatán.

  1. Crafts Code Projekt első interregionális szemináriuma

https://www.interregeurope.eu/craftscode/events/event/3444/1st-interregional-thematic-seminar/?fbclid=IwAR0FcFFUxUG0XnJYGq38uZPi-_iuzua1wrqinnUgxKWJ8iSugwZU3LUU6Mo

Az Österbottens förbund – Pohjanmaan liitto és a Muotoilukeskus MUOVA szervezésében online kerül megrendezésre az Interreg Europe program keretében megvalósuló Crafts Code projekt első interregionális tematikus szemináriuma! A járványügyi helyzet következtében csak a virtuális térben, viszont így is több, mint 100 regisztrált résztvevővel! A magyar kézművesek részéről Panyi Zsuzsi mutatkozik majd be.