1. A Start it @ K&H inkubátor online platformon keresztül választotta ki legújabb startupjai

https://startuponline.hu/ezek-a-start-it-kh-inkubator-frissen-bevalogatott-startupjai/

Magyarország legnagyobb iparágfüggetlen nagyvállalati inkubátora, Start it @ K&H, 27 startuppal folytatja működését. A járvány miatt online platformra kényszerülő kiválasztási folyamat lezártával 9 új startup került be az inkubátorba. A Telenorral kötött megállapodásnak köszönhetően a Start it @ K&H a legújabb mobiltechnológiával rendelkezik, mely a startupok digitális fejlődését és az 5G technológia használatát teszi lehetővé.

  1. Online platformra költözik a három napos SMART konferencia

https://hepa.hu/hirek/Online%20platformra%20k%C3%B6lt%C3%B6zik%20a%20h%C3%A1rom%20napos%20SMART%20konferencia

2020. május 26-28 között rendezik meg a SMART konferenciát, mely a koronavírus kialakulásának következtében online platformon lesz megtartva. A rendezvényen a digitális bizalomról, a koronavírus okozta kihívásokról, megoldásokról, a gazdaságra, társadalomra, egyénre vonatkozó hatásairól lesz szó. A három napos konferencián a 20 neves előadó előadása mellett a résztvevők workshopokon, panelbeszélgetéseken, kiscsoportos beszélgetéseken is részt vehetnek. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

  1. Jelentkezzen az izraeli rendezésű World Hackaton Day-re!

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/2020/05/20/jelentkezz_az_izraeli_kezdemenyezesu_world_hackathon_day-re?fbclid=IwAR2M_5UT37aINTgVgeJf-o5AfUtmbhgbHysdXKVyc6IQJFkAP5XdVySN4n0

Az Izraeli Nagykövetség a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvánnyal együttműködve magyar startupok és kreatív magánszemélyek jelentkezését várja a 2020. május 29-31. között megrendezésre kerülő online World Hackathon Day-re. Az eseményen az alábbi témakörökben lehet részt venni: egészségügy és fitness; munka és gazdaság; digitális pénzügyek; oktatás és tanulás; zene és szórakoztatás; utazás és mobilitás; környezet és fenntarthatóság; társadalmi szolidaritás és idősgondozás.

Részvételi szándékát a regisztrációt követően kérjük, hogy számunkra is jelezze az info@bvk.hu e-mail címen!

  1. Új platform a COVID-19 vírus okozta kihívások leküzdésére

https://care-industry-together-against-corona.b2match.io/?fbclid=IwAR152Ma1YlYbnS8ES9XhFFnqYW-2ktLgWDH_C5dmkKlZYsHOOwxLycaN49k

 A „Care & Industry toghether against CORONA” projekt célja, hogy egy olyan platform létrehozása, ahol az európai szereplők megvitathatják nézeteiket, megoszthatják tapasztalataikat, egy kivételes találkozási lehetőséget kínál mindazok számára, akik megoldást keresnek a COVID-19 vírus okozta kihívásokra.