1. A CEPEX és a HEPA online üzleti napot szervez

https://hepa.hu/hirek/A%20CEPEX%20%C3%A9s%20a%20HEPA%20online%20%C3%BCzleti%20napot%20szervez

2020. június 24-én kerül megrendezésre a CEPEX és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség közös szervezésében a Tunéziai-magyar online üzleti nap. Az inspiráló plenáris ülések, informatív workshop-ok és a one-on-one meeting-ek során a résztvevőknek lehetőségük nyílik új tudást és üzleti kapcsolatokat szerezni.

  1. Végérvényesen megváltozott a gondolkodásunk a digitalizációról

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/vegervenyesen-megvaltozott-a-gondolkodasunk-a-digitalizaciorol

A járvány alatt hatalmas mértékű fejlődés ment végbe a digitalizáció terén, és visszafordíthatatlan lett a változás az emberek és a felhasználók gondolkodásában is.Jobbágy László, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezetője a Computerworld InnoWorld online konferenciáján elmagyarázta, hogy a pandémiás helyzet egy szemléletváltást gyorsította fel a magyar piacon, hiszen a hagyományos értékesítési formák nem működtek többé.

  1. 806 vállalat kap állami támogatást a versenyképességi programban

https://kamaraonline.hu/806-vallalat-kap-allami-tamogatast-a-versenykepessegi-programban/

A magyar kormány kihasználta az Európai Unió által meghozott döntést, mely szerint 800 ezer euróig támogatást nyújthat a magyar vállalkozásoknak. Munkahelymegőrző beruházásaihoz 806 magyar vállalat kap állami támogatást a versenyképesség-növelő támogatási programban, amelynek teljes keretösszege a kezdeti 50 milliárd forintról már 169 milliárd forintra emelkedett.

 

  1. Megrendezésre kerül a Crafts Code projekt 3. stakeholder találkozója

https://www.facebook.com/BudapestiVallalkozasfejlesztesiKozalapitvany/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) szervezésében megrendezésre kerül az Interreg Europe Program keretében online felületen megvalósuló Crafts Code projekt 3. stakeholder találkozója és workshopja, melyre nagy örömmel várja az érdeklődő magyar kézműves vállalkozásokat! Az esemény interaktív lesz, valamint lehetőséget biztosítunk kérdés-válasz szekcióra is az egyes programpontokat követően!

Jelentkezését Mészáros Mónika EU projekt menedzser kolléganőnk várja a meszaros.monika@bvk.hu e-mail címen!

Dátum: 2020. június 18.