1. Kiállítási lehetőség a II. Saudi Nemzetközi Medlab Expón

https://hepa.hu/hirek/Ki%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1si%20lehet%C5%91s%C3%A9g%20a%20II.%20Saudi%20Nemzetk%C3%B6zi%20Medlab%20Exp%C3%B3n

2020. november 2-4. között második alkalommal kerül megrendezésre a II. Saudi Nemzetközi Medlab Expo. A kiállítás a világ minden területéről érkező vezető laboratóriumi szakértőknek, kutatóknak és klinikusoknak biztosít kiváló lehetőséget, hogy megismerhessék a laboratóriumi technológia legújabb találmányát és fejlesztéseit, valamint saját tapasztalataikat és kutatási eredményeiket a laboratóriumi orvoslás és a klinikai kutatás minden területéről megosszák egymással.

  1. Négyezer vállalkozás részesülhet támogatásban augusztus végéig

https://www.vg.hu/kkv/negyezer-vallalkozas-reszesulhet-tamogatasban-augusztus-vegeig-2369189/

Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által meghirdetett gazdaságvédelmi akcióterv vállalkozások technológiai megújítását segítő két programjának pályázatán augusztus végéig közel négyezer vállalkozás kaphatja meg a számára megítélt támogatást.

  1. „Aktualitások Olaszországból” címmel tart webinart a győri EEN iroda

https://hepa.hu/hirek/Aktualit%C3%A1sok%20Olaszorsz%C3%A1gb%C3%B3l%20c%C3%ADmmel%20tart%20webinart%20a%20gy%C5%91ri%20EEN%20iroda

A Győr-Moson-Sopron megyei Enterprise Europe Network (EEN) iroda nyári webinar sorozatának második része Olaszországot helyezi középpontba. Az egy órás eseményeken a régió számára leglényegesebb partnerországokbéli nagykövetségek, kereskedelmi kamarák vagy vállalkozásfejlesztési ügynökségek munkatársaival kerül áttekintésre az egyes országok helyzete és lehetőségeik. A célpiacon sikeresen működő régiós cégek képviselői pedig személyes tapasztalataikat osztják meg a résztvevőkkel.

Időpont: 2020. július 8.

  1. Egyetemisták innovációi lendíthetik fel a magyar mezőgazdaságot

https://startuponline.hu/egyetemistak-innovacioi-lendithetik-fel-a-magyar-mezogazdasagot/

Egyetemi ötletverseny keretében keresi a megoldásokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) TechLab az agráriumban fellelhető problémákra. A versenyre olyan hallgatói csapatok jelentkezését várják, akik innovatív ötletükkel, hatékony megoldásaikkal segíthetik a hazai mezőgazdaság digitalizációját.