1. Összefogott a Google és a Coca-Cola a munkakereső fiatalokért

https://startuponline.hu/osszefogott-a-google-es-a-coca-cola-a-munkakereso-fiatalokert/

Online képzéssel segíti a munkakereső fiatalokat a Google Magyarország Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő #énjövőm programja. A két nagyvállalat közös webináriumán a biztonságos online jelenlétről és a távmunkáról a Google szakértőitől tanulhatnak a résztvevők, az álláskereséshez és munkavállaláshoz elengedhetetlen alapismeretekbe pedig az #énjövőm trénere enged majd betekintést.

  1. Startup tehetségkutatóval zárul a Design Terminal Mentorprogramja

https://startuponline.hu/startup-tehetsegkutatoval-zarul-a-design-terminal-mentorprogramja/

Július 16-án 19 órakor robban a Final Show. Formabontó Mentorprogram zárásra készül a Design Terminal. Tíz héttel ezelőtt, a karanténidőszak kellős közepén szokatlan, szinte minden eddigi szabályt felülíró koncepcióval indította el zászlóshajó programjának tavaszi szemeszterét az innovációs ügynökség. Teljes egészében online platformokra ültették át az inkubációs programot.

  1. Több mint 10 ezer milliárdos árbevételű magyarországi cég van

https://kamaraonline.hu/tobb-mint-10-ezer-milliardos-arbevetelu-magyarorszagi-ceg-van/

Jelenleg már több mint 10 ezer olyan cég van bejegyezve Magyarországon, amelynek az éves nettó árbevétele meghaladja az egymilliárd forintot. Az Opten Kft. közleménye szerint ezek közül majdnem 7000 olyan, amelyek teljesen magyar érdekeltségbe tartoznak.