1. Évek óta erősödik a kkv szektor az NHP-nak köszönhetően

https://www.portfolio.hu/premium/20200713/evek-ota-erosodik-a-kkv-szektor-az-nhp-nak-koszonhetoen-440440

A hazai kkv szektor támogatására indította el 2013-ban a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Növekedési Hitelprogramot (NHP), amely célzott monetáris politikai eszközként stabilizálta, majd 2015-re növekedésbe fordította a hazai kkv szektor hitelezését, ezzel elősegítve a gazdasági növekedést. A koronavírus-járvány által sújtott vállalkozások megerősítését is célozva indult el a program legújabb szakasza, az NHP Hajrá, amely iránt már most jelentős érdeklődés tapasztalható.

  1. Díjazták a sikeres női vezetőket

https://startuponline.hu/dijaztak-a-sikeres-noi-vezetoket/

Április végén közös pályázatot írt ki a SEED Alapítvány és a Sikeres Nők Egyesülete, amelyben 2020 legsikeresebb női vállalkozóit és női vezetőit keresték. A pályázatra nyolc rendkívül színvonalas pályamunka érkezett be. Az ünnepélyes díjátadóra július 9-én, a SEED Alapítvány Online Vállalkozói Fóruma évadzáró beszélgetésének keretében került sor.

  1. Marketing Summit Hungary – early bird jegyek már csak szerdáig

https://startuponline.hu/marketing-summit-hungary-early-bird-jegyek-mar-csak-szerdaig/

A szeptember 17-én megrendezésre kerülő Marketing Summit Hungary keretén belül az idei Special Editionben a koronavírus hatásait és az újrakezdés kihívásait helyezik fókuszba. Ismét társeseménnyel együtt jelentkezik a Summit: 2020-ban ez a Brain Bar jövőfesztivál lesz, amelyet a Summitot követő napokon, szeptember 18-án és 19-én tartanak.