1. Így készülhet fel a vállalkozásod a második hullámra

https://startuponline.hu/igy-keszulhet-fel-a-vallalkozasod-a-masodik-hullamra/

A WHO főigazgatója hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az elmúlt napokban újra rekordokat döntött a koronavírus járvány. Habár még a tudósok sem tudják, hogy a mostani megbetegedések újabb hullámra engednek következtetni, vagy még az első szakasznál tart a járvány, de az biztos, hogy a vállalkozásoknak az eddigieknél is jobban oda kell figyelniük a környezeti változásokra és a saját működésükre.

  1. Exportösztönző program indul a kkv-knak

https://www.vg.hu/kkv/kkv-hirek/exportosztonzo-program-indul-a-kkv-knak-2615684/

Exportösztönző program indul a kis- és közepes vállalkozások külpiacra lépésének támogatására, miután a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. megkötötte az 1 milliárd forint keretösszegű programra vonatkozó támogatási szerződést.

  1. A magyar kkv-k 17-18 százalékának van információbiztonsági stratégiája

https://kamaraonline.hu/a-magyar-kkv-k-17-18-szazalekanak-van-informaciobiztonsagi-strategiaja/

Az Európai Unióban lévő kis- és középvállalkozások (kkv) körülbelül 20 százalékának van valamilyen információbiztonsági stratégiája, Magyarországon ez az arány hasonló, 17-18 százalék.

  1. 91 vállalkozás 114 szakmai résztvevőjének tartott a HEPA információs napot

https://hepa.hu/hirek/Informacios-napot-tartott-a-HEPA-a-Nemzeti-Exportvedelmi-Program-kereteben

Július 30-án 91 vállalkozás 114 szakmai résztvevőjének tartott a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség információs napot a Nemzeti Exportvédelmi Program keretében meghirdetett Külpiaci Növekedési Támogatás pályázati felhívása kapcsán.