1. Szegedi startup a világ legjobbjai között!

https://startuponline.hu/szegedi-startup-a-vilag-legjobbjai-kozott/

Világszinten is jelentős elismerést kapott az Antavo Loyalty Management Platform. A szegedi csapatot hűségprogram-menedzsment kategóriában emelte ki a Gartner nevű, globális jelentőségű üzleti tanácsadással és kutatással foglalkozó cég.

  1. Nagyvállalatok igényeire válaszolnak a hazai agrár startupok

https://startuponline.hu/nagyvallalatok-igenyeire-valaszolnak-a-hazai-agrar-startupok/

Folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara inkubációs programja: 2020 szeptemberében indul a második NAK TechLab inkubátor, mely egyedülálló lehetőség arra, hogy a startupok vezető nagyvállalati partnerekkel dolgozzanak a piacot meghódító megoldásaikon. A programba 2020. augusztus 30-ig lehet jelentkezni.

  1. Hétmilliárd forintot szán a kormány a zöld cégek támogatására

https://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagi-hirek/hetmilliard-forintot-szan-a-kormany-a-zold-cegek-tamogatasara-2651588/

Megjelent 7,3 milliárd forintos keretösszeggel a hazai zöld gazdaság kapacitásainak fejlesztését támogató felhívás. A pályázatok 2020. augusztus 31-től nyújthatók be. A kormány a környezetvédelmi célok mellett a magyar mikro-, kis- és középvállalkozásokat is segíteni kívánja a zöldgazdasághoz kapcsolódó beruházásaik támogatása révén.

  1. Az ország legsikeresebb vállalkozásfejlesztési programjait keresik

https://kamaraonline.hu/az-orszag-legsikeresebb-vallalkozasfejlesztesi-programjait-keresik/

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Európai Bizottsággal közösen 2020-ban is díjazni kívánja a kiemelkedő vállalkozásokat, vállalkozásfejlesztési programokat az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2020 keretében.