A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) rendezésében tartott Master Pitch tréninget Vidar Andersen, a nemzetközi startup világ elismert szakértője 2018. november 22-én a BVK székházában.  A programon startupok, vállalkozók és vállalkozást tervezők vettek részt, az előadó pitchelés és a kockázati tőkebevonás témaköreit járta körbe elméleti és gyakorlati megközelítésből.

 width=
A rendezvényen készült képek megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Vidar Andersen nemzetközi szinten ismert és elismert startup szakértő, tanácsadó és oktató. Az első budapesti Rheinland Pitch on Danube startup verseny egyik szervezője, mentora és műsorvezetője.

A startup szakértő a délelőtt folyamán szakmai előadást tartott, délután pedig a legígéretesebb startupok számára személyes mentorálást biztosított.

A startupok, akikkel ma találkoztam elég széles spektrumon helyezhetők el, az ötletfázisban levőktől a tőkebevonás előtt állókig. A magyar startupok kétségtelenül nagyon jók a technológiai megoldások kifejlesztésében, ám azt is nagyon fontos, hogy be tudják mutatni, hogy a termékük valóban egy létező problémára, vagy szükségletre ad választ ad – mondta Vidar Andersen a tréning kapcsán.

 width=
A rendezvényen készült képek megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Nagyon örülünk, hogy résztvehettünk a tréningen. A legfontosabb, amit ma megtanultunk az, hogy egyensúlyba kell hoznunk a termékfejlesztési és marketing tevékenységünket, vagyis nem elég csak jónak, hasznosnak, értékesnek lenni, ezeket az értékeket meg is kell tudnunk mutatni az ügyfeleinknek és a befektetőknek – mondta Kindl Gábor, az Enduraid társalapítója.

A program az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program határon átnyúló együttműködési program EYES projekt keretében zajlott.

 width=

Note: The project is implemented with the support of the European Regional Development Fund. The information included in this publication does not necessarily reflect the official position of the EU.
www.skhu.eu

  1. november 22. / azonnali megjelentetésre

Média kontakt:

Wilcsek Médea, kommunikációs koordinátor

telefon: 06304873664

e-mail: wilcsek.medea@bvk.hu

cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 18.