A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány tisztelettel meghívja Önt és munkatársait A kreativitás mítoszai, avagy hogyan lesz vállalkozás az alkotásból című workshopra. A workshopra a BVK Innocrafts európai uniós projektje keretében kerül sor, melynek célja a művészeti vállalkozások (kézművesek és iparművészek) fejlesztése.

A workshop időpontja: 2014. június 20., 18.00 óra.

A workshop helyszíne: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), 1072 Budapest, Rákóczi út 18.

Téma: A rendezvényen áttekintjük az iparág helyzetét, a BVK lehetőségeit és terveit a művészeti vállalkozások fejlesztésében, majd betekinthetünk a kézműves és iparművészeti vállalkozások kulisszái mögé. Meghívott előadóinktól megtudhatjuk, hogy melyek a sikeres vállalkozás összetevői, hogyan lesz az alkotó folyamatból eladható, használható termék.

Részletes program:

18.00 – 18.10 Megnyitó – Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke

18.10 – 18.30 Mi köti össze az ismert divattervezőt, a fiatal formatervezőt és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványt? – E. Szilágyi Enikő, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány projektmenedzsere

18.30-19.00 A design bögrétől az orvosi műszerig – a formatervezés hétköznapi és ünnepelt arca – Holló Dávid formatervező hallgató

19:00-19.30 Kulisszák mögött – út a tervezéstől az eladásig – Tankó Judit Munkácsy-díjas öltözéktervező iparművész, Kis Jankó Bori népművészeti nagydíjas, a Hungarian Design Mode Kft. tervezője és társtulajdonosa.

Részvételi szándékát kérjük jelezze Kocsisné dr. Péterfy Hajnalnál a 06 20 342 1228 telefonszámon vagy a peterfy.hajnal@bvk.hu e-mail címen.

Innocrafts_