A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és Budapest Főváros Kormányhivatala tisztelettel meghívja Önt és munkatársait az Álláshely – lehetőséget mindenkinek KKV Állásbörze sajtónyilvános megnyitójára 2016. május 25, szerda, 10:00 órára, a Bálna Budapest rendezvényközpontba (1093 Budapest, Fővám tér 11-12., 2. emelet).

A rendezvényen megszólal:

  • Dr. György István – Budapest Főváros Kormányhivatala, kormánymegbízott
  • Szalai Piroska – Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, kuratóriumi elnök
  • Kiss Zoltán – Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, elnök

Az idén második alkalommal rendezi meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és Budapest Főváros Kormányhivatala az „Álláshely – Lehetőséget mindenkinek” című KKV állásbörzét 2016. május 25-26-án a Bálna rendezvényközpontban.

KKV-állásbörze720

A hazai kis- és középvállalkozások kiemelt szerepet játszanak hazánk foglalkoztatásában, azonban álláslehetőségeiket nem volt eddig alkalmuk nagyszabású állásbörzéken bemutatni. Ezért hozták létre a szervezők tavaly az „Álláshely – Lehetőséget mindenkinek” KKV állásbörzét, melyen ingyenesen mutathatják be álláslehetőségeiket a kis-és középvállalkozások. A tavalyi nagy sikerű rendezvényre kb. 10 ezer érdeklődő, potenciális munkavállaló látogatott el, és több száz vállalkozás, közel 5000 nyitott pozícióval képviseltette magát.

Az álláskeresőket a konkrét ajánlatokon túl tanácsadással és a személyes találkozás lehetőségével várják, az allashely.hu online állásportálon pedig egész évben böngészhetnek az állásajánlatok között.

Részvételi szándékát a megnyitón és interjúigényét kérjük, jelezze Nagy Dánielnél a 36 30 708 8485 telefonszámon, vagy a nagy.daniel@bvk.hu e-mail címen.