Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a

 Dunakanyar SMART Pont
sajtónyilvános megnyitójára

A sajtótájékoztató és megnyitó időpontja: 2013. december 18., szerda, 10.00

A sajtótájékoztató helyszíne: Polgármesteri Hivatal Szentendre, 2000 Szentendre, Városház tér 3.

A sajtótájékoztatón megszólal:

  • Szalai Piroska, a Nemzetgazdasági Minisztérium a nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztosa, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke
  • Hadházy Sándor, a térség országgyűlési képviselője
  • dr. Dietz Ferenc, Szentendre polgármestere

i.e. SMART Pont – az innovatív vállalkozások bölcsője: A a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által, az i.e. SMART Európai Uniós projekt részeként megnyiló Dunakanyar SMART ponttal egy olyan kompetencia központ jött létre Szentendrén a Dunakanyar vállalkozni vágyó vagy már vállalkozó fiataljai számára, amely speciális SMART képzéseivel segíti a személyes és vállalkozói kompetenciák és készségek fejlődését, fejlesztését, olyan környezetben, amely kedvező az innovációs és kreatív készségek kibontakoztatásához.

A SMART Pontban vállalkozói klubestek, hagyományos vállalkozói és SMART képzések, tréningek, kapcsolatépítő események, meet-up-ok, valamint mentorálás, tanácsadás segíti majd a fiatal vállalkozókat a vállalkozási ötlet megszületésétől a vállalkozás kezdő lépéseinek megtételéig.

A sajtótájékoztató után időt és lehetőséget biztosítunk a kérdések feltevésére és interjúk készítésére.

Részvételi szándékát a sajtónyilvános megnyitóra, valamint interjúigényét, kérjük, jelezzeKocsisné dr. Péterfy Hajnalnál a 06 20 342 1228 telefonszámon vagy abvk@presscomm.org e-mail címen. 

smart_logok-színes

A projekt a CENTRAL EUROPE PROGRAMON keresztül az ERFA társfinanszírozásával valósul meg. 

Üdvözlettel,

Kocsisné dr. Péterfy Hajnal
Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány
projekt kommunikációs vezető
bvk@presscomm.org
06 20 342 1228