SMART Campus – harmadik napja Pozsonyban

 

A BVK és a BKF által a Budapest SMART Pontban felkészített 5 kiváló fiatal vállalkozónk Pozsonyban verseng Közép-Európa legjobbjaival.

Hétfőtől péntekig a SMART Campus-ra üzleti ötleteikkel pályázó fiatal innovátorok nemzetközi szakértők és hazai trénereik segítségével mérik össze vállalkozásötletük piacképességét és fejlesztik személyes kompetenciáikat.

A német, osztrák, cseh, szlovák és olasz versenytársakból álló mezőnyben a magyar résztvevők az elsők között tartják a lépést. Fiataljaink feladata üzleti ötleteik olyan szintre történő fejlesztése, amely potenciális befektetők számára is vonzóvá teszi azokat.

Az első napon kezdődött versenyben egy valós folyamatokat modellező virtuális tőzsdére vitték vállalkozásaikat – a hét folyamán napról napra fejlődő üzleti modelljeik alapján hirdeti ki pénteken a nemzetközi szakértőkből és befektetőkből álló zsűri a verseny győztesét.

A Campus után minden régióban – így Budapesten is folytatódik a fiatal vállalkozók fejlesztése, valamint a SMART Pontok folyamatosan várják az újonnan bekapcsolódni kívánók jelentkezését a www.iesmarthungary.net honlapon.

1

2

i.e_smart_-smarttal (1)