width= width=

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány örömmel jelenti be, hogy a Startup Europe Awards országmenedzsereként kizárólagos jogot nyert a Startup Europe Award Hungary verseny megrendezésére,  melynek keretében „Startupbarát Média” kategóriában különdíjjal jutalmazza a startup ökoszisztéma fejlesztése terén kimagasló erőfeszítéseket végző médiumokat.

 width=

A StartUp Europe Awards díjjal az Európai Bizottság az unió legjobb startupjait díjazza számos kategóriában, s mellettük speciális kategóriaként a média számára is versenyt hirdet, amivel a média startup ökoszisztéma fejlesztése terén tett kimagasló erőfeszítéseit kívánja díjazni.

A Startup Europe Awards Hungary verseny keretében a Startupbarát Média kategória meghirdetésével a szervezők célja, hogy felkutassa és bemutassa azokat a kezdeményezéseket, amelyek támogatják az üzleti innováció területén aktív vállalkozásokat, illtetve a startup ökoszisztéma erősödését, fejlődését.

A versenyen való részvétel feltételei és jelentkezési határidők

A szervezők olyan pályázók jelentkezését várják, amelyek tematikus programokkal, cikkekkel és műsorokkal segítették/segítik az ígéretes startupokat, az innovációt, illetve a startup ökoszisztémát.

A pályázatok beérkezését követően a kiválasztást szakmai zsűri végzi.

A díjak átadására várhatóan a 2019. november 28-án Budapesten megrendezésre kerülő, nagy média érdeklődést vonzó Startupok Éjszakáján kerül sor hazai és nemzetközi startup ökoszisztéma kiemelkedő képviselőinek jelenlétében.

Jelentkezési határidők:

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. szeptember 30.

Pályázati űrlap és kitöltési útmutató

További információ: Wilcsek Médea, telefon: 06-30/487-3664, e-mail: wilcsek.medea@bvk.hu