width=A webshopok száma folyamatosan nő. Egyre nagyobb kihívást jelent a hazai kisvállalkozásoknak felvenni a harcot a külföldi konkurenciával. A BVK következő workshopján megtudhatod, mitől lesz igazán versenyképes egy webáruház 2019-ben.

Bemutatjuk nektek a 2019-es év e-kereskedelmi trendjeit és azokat az automatizált webshop megoldásokat, amelyekkel a kis- és közepes vállalkozások megtöbbszörözhetik hatékonyságukat. Kulcsár Róbert webshopszakértő megosztja velünk a titkot, hogyan lehet sikeres egy e-kereskedő.

 width=

Kulcsár Róbert a ShopRenter.hu Kft. értékesítési vezetője. Vezető tanácsadóként az ügyfelekkel való kommunikációért, a hatékony és eredményes értékesítésért felel. Több száz webáruház létrehozásánál segédkezett már, számos e-kereskedelmi konferencia meghívott előadója.  Több, mint 10 éve foglalkozik webshopokkal, ismeri a legújabb trendeket és egy különleges előadással készül a workshopra.

„Az e-kereskedelem már nem opció, hanem kötelesség!” – Kulcsár Róbert 

Az előadás végére biztosan tudni fogod a pontos lépéseit annak, hogyan hozhatod ki a maximumot az online értékesítésedből.


Az előadás interaktív lesz, felteheted kérdéseidet az előadónak.

Időpont: 2018. november 5. 16:00 – 18:00

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), III. emelet 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárult.

Adatkezelési tájékoztató