Az interneten terjedő téves információkkal kapcsolatban fontosnak tartjuk tájékoztatni ügyfeleinket és leendő ügyfeleinket, hogy a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány semmilyen együttműködési megállapodást nem kötött a Takarékbankkal és nem is adott felhatalmazást senkinek, hogy ilyen együttműködést kössön a Közalapítvány nevében. A Takarékbank GINOP forrásokból nyújtott hitelei a fővárosi vállalkozások számára nem elérhetőek.

A budapesti mikrovállalkozások számára Budapest Mikrohitel Programja keretében kínál kedvezményes kamatozású hiteleket a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány.

budapest-mikrohitel
Valamennyi kölcsön rendkívül kedvező, akár évi 3,9 %-os kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-10 év futamidőre, forgóeszköz vásárlás és beruházás esetén maximum 10 mFt összegig, visszatöltődő hitelkeret esetén maximum 7,5 mFt összegig, ingatlanbiztosíték mellett vehető igénybe. A programba bejelentkezett vállalkozások díjmentes, személyre szabott tanácsadásban is részesülnek, ahol a Közalapítvány munkatársai és szakértői segítségével fejleszthetik üzleti tervüket és felkészülhetnek a hitelkérelem benyújtására.

Hitelkonzultációra, tanácsadásra bejelentkezni a http://bvk.hu/kapcsolat oldalon, a +36 1 269 6869 telefonszámon vagy a mikrohitel@bvk.hu e-mail címen lehet.​