Újrakezdés a BVK mikrohitel termékeivel

 

A koronavírus járvány okozta gazdasági válság súlyosan érintette a BVK figyelmének fókuszában álló budapesti mikrovállalkozásokat. A járvány második hullámának csúcsán a BVK a Budapest Mikrohitel Program finanszírozási termékeit két új, kedvező kamatozású kríziskezelő termékkel egészítette ki, melyek célja a budapesti mikrovállalkozások túlélési esélyeinek javítása.

A Restart Budapest Mikrohitel árbevétel kiesést pótló, maximum 3 mFt összegű, 3 éves futamidejű hitel a BVK jelenlegi és korábbi, 3 évnél nem régebben lezárult hitelkapcsolatban mentorált ügyfelei részére, akiknél az árbevétel legalább 25%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest.

Az Innostart Budapest Mikrohitel maximum 5 mFt összegű, maximum 5 éves futamidejű hitel azon, a Budapest Mikrohitel Programban történő részvétel feltételeinek megfelelő mikro- vállalkozások részére, akik az életképességük javítását célzó fejlesztést hajtanak végre.

A kríziskezelő termékekre a BVK emelt szintű kamatkedvezményt biztosít a teljes futamidőre, így mindkét hitel kamata fix, évi 2.5%.

Innostart Budapest Mikrohitel részletek itt.

Restart Budapest Mikrohitel részletek itt.

 width=