Üzletemberek csatlakozhatnak a Kanadába látogató delegációhoz

 

 

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Dr. Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese, nemzetközi és a hazai üzleti szférában sokéves tapasztalattal rendelkező üzletember, üzleti fókuszú látogatást tesz Kanadában, 2016. szeptember 6-7. Toronto és 2016. szeptember 7-8. Montreal városokban.

Az üzleti fórumokon való részvétel és a B2B találkozók adta kapcsolatépítési lehetőségen túl a miniszterhelyettesi delegáció tagjaként ellátogathatnak a torontói MaRS innovációs és akszelerátor központba, valamint részt vehetnek az exkluzív helyi vállalati körben tartandó rendezvényeken, vacsorákon. Az esemény egyedülálló platformot biztosít kapcsolatrendszerük fejlesztésére, kereskedelmi partnerek keresésére, befektetők szerzésére. Partnereink a szervezés során a torontói és Vaughan városi kereskedelmi kamarák, valamint a Montreáli Kereskedelmi Kamara.

Toronto és Montreal Kanada két legvonzóbb tartományának (Ontario és Québec) nagyvárosai: a piac a különleges, magas minőségű, innovatív termékek számára kiemelten sok lehetőséget tartogat. Elsősorban a következő szektorokból várjuk a cégek jelentkezését: élettudományok, tiszta technológiák, ICT, smart city, környezetvédelem, vízügy, energetika, startupok. Kanada és az USA közötti szoros kapcsolatnak köszönhetően a kanadai piacra való belépés egyúttal lehethetőséget teremt az egyesült államokbeli, mintegy 300 milliós piacra történő továbbterjeszkedéshez is.

Az igényeinek megfelelő potenciális kanadai partnerek beazonosítása érdekében várjuk mielőbbi pozitív visszajelzését.

Tájékoztatásul jelezzük, hogy a látogatással egy időben zajlik a Torontói Filmfesztivál, valamint a Montreáli Magyar Hét is, amelynek fővendége Tarlós István főpolgármester, így a delegáció tagjai még több kulturális, turisztikai és promóciós programon vehetnek részt.

Amennyiben érdekli a lehetőség, előzetes részvételi szándékát az alábbi linken található igényfelmérő lap kitöltésével szíveskedjék jelezni legkésőbb 2016. augusztus 5-ig.

Az utazás, a szállás és a kint tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik.

Az utazás várható összköltsége kb. 500.000 HUF.

  • Utazás: kb. 200 000 HUF
  • Szállás/éj: kb. 100-150 CAD

Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne az utazással kapcsolatban, kérjük, az rendezveny@tradehouse.hu email címen jelezze.

Tisztelettel:

Magyar Nemzeti Kereskedőház