Üzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola különösképpen a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó 35 év alatti fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében.

A SMART Versenyre az ország egész területéről olyan 35 év alatti fiatalok egyéni vagy csapattal történő jelentkezését várják, akik rendelkeznek üzleti ötlettel vagy már működő vállalkozással. A három kiemelt ágazatba tartozás előnyt jelent, de nem elvárás.

Az európai uniós i.e. SMART projektben a Közalapítvány és a Főiskola Közép-Európa 12 régiójával vállalkozásfejlesztő kompetencia-központokat hozott létre azért, hogy a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatásával segítse különösen a kreatív iparágak, a zöld gazdaság és az IKT ágazat kis-és középvállalkozásainak piaci helyzetét.

A www.bvk.hu honlapon elérhető 2014. szeptember 19-ig elküldött jelentkezési lapok közül szakértői zsűri választja ki a legígéretesebbeket. Az első körben kiválasztott pályázók jobb agyféltekés üzleti terv készítés tréningeken vesznek részt. A döntőbe bekerülő legjobb öt üzleti ötletet képviselő versenyző szakértőknek prezentálja üzleti tervét. A 300.000 forint értékű vállalkozásfejlesztési szolgáltatást és a Közalapítvány belvárosi székházában 1 éves ingyenes tárgyalóhasználatot tartalmazó fődíj átadására november 21-i konferenciánkon kerül sor.

megnyiton_leleplezheto_alairando_tablo-1

i.e_smart_-smarttal (1)