Válaszd a rövidebb utat – Startup Budapest Meetup a Bálnában, 2017. május 30.

 

Hol vághatod le a kanyarokat terméked fejlesztése során? Mire figyelj, hogy elkerüld a zsákutcákat és időt spórolj? Al-Gharawi Attila, a Xeropan alapítója és Csillik Timur, a Rendi.hu alapítója mesél a projekt- és termékfejlesztés során eddig összegyűlt tapasztalatairól, a kihívásokról, az elkerülhető buktatókról és a sikerekről.

A Xeropan egy olyan technológia által támogatott, mégis tanárok révén mentorált innovatív tanuló rendszert kínál, mely sokkal hatékonyabbá és gyorsabbá teheti a nyelvtanulás folyamatát. Az applikáció intuitív szórakoztató feladatokkal élvezetes időtöltéssé varázsolja a nyelvtanulást és motivációt nyújt. Az applikáció jelenlegi verziója iOS és Android platformokon érhető el.

A Rendi egyszerűen felhasználható és folyamatosan optimalizált platformján keresztül a vásárló opciókkal bővíthető, igényeire szabható takarítást tud rendelni. A cég megbízható és megfizethető áron dolgozó takarítókkal áll szerződésben. Az utánkövetés és a minőségbiztosítás érdekében a megrendelő a szolgáltatás teljesítésekor értékeli a takarító munkájának minőségét.

 width=

A beszélgetésbe a közönség is bekapcsolódhat, utána pedig kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik.

Időpont: 2017. május 30., 16:00 – 18:00

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), I. emelet 107. terem (a mozgólépcsők tetejénél)

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Vállalkozás/Szervezet/Magánszemély:*