A Magvető Caféban tartott disszeminációs eseményen mutattuk be az általunk és a 21 Kutatóközpont által készített vállalkozói kutatás eredményeit. 

Az esemény elején Róna Dániel, a 21 Kutatóközpont igazgatója ismertette röviden a kutatás eredményeit a jelenlévőknek, majd egy kerekasztal-beszélgetés keretében Róna Dániel mellett Ilyés Márton kuratóriumi elnökünk, valamint Petz Raymund, a GKI Gazdaságkutató Zrt. ügyvezető igazgatója vitatták meg a vállalkozói kutatás eredményeivel kapcsolatban felmerült kérdéseket. 

Azt gondoljuk, hogy ahhoz, hogy segíteni tudjuk a kis- és középvállalkozásokat a talpon maradásban, fontos, hogy tisztában legyünk a helyzetükkel, naprakész információ birtokában legyünk a problémáikkal kapcsolatban, hiszen csak akkor tudunk jól beavatkozni, ha tudjuk mire van szükségük a vállalkozásoknak. Ennek a tudásnak a megléte válsághelyzetben felértékelődik, de konjunktúra idején is elengedhetetlen.

Ezt a tudást pedig nem kívánjuk megtartani csak magunknak, ezért ezúton hozzáférhetővé tesszük a teljes kutatási anyagot.

A jövőben szeretnénk rendszeressé tenni a  kutatásainkat, ehhez a munkához pedig várjuk szakmai partnerek jelentkezését, véleményét!